f --> -->

Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit

Chord Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit || Kunci Gitar Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit || Lirik Lagu Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit
Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit
Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit
(Intro) 
C G/B Am A Dm  F Fm

    C    G/B
mungkin wis dalane..
      Am    F
aku kudu koyo ngene..
 F       G       C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F      G
mungkin wis dalane..
      Em    Am A
aku pisah karo kowe..
      F   G     C  C7
aku sadar.. aku iki sopo..

(Chorus)
 F     G
aku wis ra kuat..
        Em  Am
mbaleni tresno iki..
    Dm   G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F     G
aku trimo ngalah..
           Em  A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm  G     C
ngaliho.. aku trimo lungo..

(Int.) 
C G/B Am A Dm  F Fm

    C     G/B
mungkin wis dalane..
      Am    F
aku kudu koyo ngene..
 F       G       C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F     G
mungkin wis dalane..
      Em    Am A
aku pisah karo kowe..
      F   G     C  C7
aku sadar.. aku iki sopo..

(Chorus)
 F     G
aku wis ra kuat..
        Em  Am
mbaleni tresno iki..
    Dm   G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F     G
aku trimo ngalah..
           Em  A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm  G     C
ngaliho.. aku trimo lungo..

    Am   Em     F
senajan .. abot tak lakoni..
      Dm   G       C
tapi iki.. wis kersanae Gusti..

(Chorus)
 F     G
aku wis ra kuat..
        Em  Am
mbaleni tresno iki..
    Dm    G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F  G
aku trimo ngalah..
           Em  A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm  G     C
ngaliho.. aku trimo lungo..
     Dm  G       C
ngaliho.. aku trimo.. lungo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel