f --> -->

Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge

Chord Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge || Kunci Gitar Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge || Lirik Lagu Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge
Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge
Om Atmojo - Kowe Lungo Demi Wonge
Intro : 
C G Am G
F G C..

  C     G      Am    G
Kowe iso lungo seko masalahmu..
    F       G         C
nutupi moto lan ati sing mbok larani..
  Em                     A
nanging ku yakin kowe ra bakal iso lungo
     Dm         G
roso bersalahmu sing bakal nyikso
C  G
a..timu..

   C     G       Am    G
Senadyan loro ati iki digawe gelo..
      F       G          C
nglakoni urip lan kahanan sing ora lilo..
   Em               A
berjuang bertahan rasane koyo ra iso
      Dm    G
katresnan iki remuk akhire
   C    A
mergo salahmu.. hooo..

Reff :
 F     G       C
  Sakgedene tresnoku marang awakmu
 Dm     G    C     A
  ra bakal iso ngalangi niatmu hoo..
 F      G       C        Am
  mbubarke roso tulus ning njero ati
 Dm   G      C
  kowe lungo demi wonge..

Musik : 
F G C..
Dm G C G

    C     G       Am   G
Senadyan loro ati iki digawe gelo..
      F       G        C
nglakoni urip lan kahanan sing ora lilo..
   Em            A
berjuang bertahan rasane koyo ra iso..
      Dm    G
katresnan iki remuk akhire
   C    A
mergo salahmu.. hooo..

Reff :
 F    G       C
  Sakgedene tresnoku marang awakmu
 Dm     G    C    A
  ra bakal iso ngalangi niatmu hoo..
 F      G       C
  mbubarke roso tulus ning njero ati
 Dm   G      C
  kowe lungo demi wonge..

 F    G        C
  Sakgedene tresnoku marang awakmu
 Dm     G    C    A
  ra bakal iso ngalangi niatmu hoo..
 F      G       C
  mbubarke roso tulus ning njero ati
 Dm   G      C
  kowe lungo demi wonge..
 Dm   G      C
  kowe lungo demi wonge..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close