Olgha Bhian - Ora Tak Baleni

Chord Olgha Bhian - Ora Tak Baleni || Kunci Gitar Olgha Bhian - Ora Tak Baleni || Lirik Lagu Olgha Bhian - Ora Tak Baleni
Olgha Bhian - Ora Tak Baleni
Olgha Bhian - Ora Tak Baleni
Intro : 
C
Dm G C 

           F
dewe aku ning kene..
  G          C
sepi.. sing tak rasakne..
Am              Dm
 sakwise mbok tinggal lungo..
  G             C
kowe.. nyanding wong liyo..

            F
opo mergo kahananku ..
       G            C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am              Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                  C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. 
F G C C7

Reff :
              F
 kudune kowe ngerteni 
         G            C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am             Dm
  susah seneng karo kowe
            G            C C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

          F
 ngaliho sing adoh
 G     C
  aku ra gondeli
 Am       Dm
  yen pancen lungamu 
     G     C
 iso gawe ayem atimu..

Musik : 
F G C A
Dm G C

            F
opo mergo kahananku..
       G           C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am             Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                 C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. 
F G C C7

Reff :
             F
 kudune kowe ngerteni 
         G            C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am             Dm
  susah seneng karo kowe
            G             C  C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

          F
 ngaliho sing adoh
 G    C
  aku ra gondeli
 Am      Dm
  yen pancen lungamu 
     G     C
 iso gawe ayem atimu..
 
 Am       Dm
  wis cukup semene 
       G
 ora tak baleni 
      C
 aku loro ati..
 Am       Dm
  wis cukup semene 
       G
 ora tak baleni 
      C
 aku loro ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel