Olgha Bhian - Nguatne Roso

Chord Olgha Bhian - Nguatne Roso || Kunci Gitar Olgha Bhian - Nguatne Roso || Lirik Lagu Olgha Bhian - Nguatne Roso
Olgha Bhian - Nguatne Roso
Olgha Bhian - Nguatne Roso
Intro : 
C F Dm G  

C      F
 ademe.. bengi iki
G           C
 nambahi roso kangene ati
Am       Dm
 kowe tak tresnani
   G             C  G
yo mung siji ning jero ati..

C            F
 lintang ing.. wengi iki
G         C
 tansah anyekseni
Am        Dm
 biyen kowe nate janji
  G                C
nanging saiki mbok blenjani..

Em     Am
 sak tenane aku
Em          Am
 isih sayang sliramu
Em           Am
 ning ngopo kowe tego
Dm            G
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C   F    G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G           C   G
 mugo kowe.. bahagia selawase..

Musik : 
C Am Dm G
C F G C

Em     Am
 sak tenane aku
Em          Am
 isih sayang sliramu
Em          Am
 ning ngopo kowe tego
Dm            G
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C   F    G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso..

           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C   F    G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G           C
 mugo kowe.. bahagia selawase..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel