-->

Nino Kuya - Raiso Turu

Chord Nino Kuya - Raiso Turu || Kunci Gitar Nino Kuya - Raiso Turu || Lirik Lagu Nino Kuya - Raiso Turu
Nino Kuya - Raiso Turu
Nino Kuya - Raiso Turu
(Intro) 
C F C
C F C

  C       G/B
pirang pirang taun
     Am    G
ra kepetuk sliramu..
  F       Em
jare lungo mung sedelok
     F    G
seprene ora bali..

      C   G/B
nelongso ati iki
      Am       G
eling sing mbok janjeni..
  F         Em
netes eluh ning nggon pipi
      F          G
nahan loro ning njero ati..

Em       Am
 ning kepiye maneh..
      Dm
mergo kahananku
         G
aku mung iso ngenteni..

(Chorus)
    C    -G/B Am
aku kelingan.. sliramu
F        G
 nganti raiso turu..
F       G         Em   A
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Dm       G  C 
lan iso gandeng awakmu..

      C   G/B
nelongso ati iki
      Am       G
eling sing mbok janjeni..
  F          Em
netes eluh ning nggon pipi
      F          G
nahan loro ning njero ati..

Em       Am
 ning kepiye maneh..
      Dm
mergo kahananku
         G
aku mung iso ngenteni..

(Int.) 
C -G/B Am  F  G
F G Em A Dm G C

(Chorus)
        C    -G/B Am
oh, aku kelingan.. sliramu..
F         G
 nganti raiso turu..
F       G       Em   A
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Dm        G   C
lan iso nggandeng awakmu..
    Dm        G   C
lan iso nggandeng awakmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel