-->

Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature

Chord Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature || Kunci Gitar Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature || Lirik Lagu Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature
Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature
Ninggal Roso - Derradru feat. R Signature
Intro : 
C A Dm G -F
D# G# Dm G C..

C        F   
 aku reti iki salah
Dm         G
 aku reti bakal pisah
          Em           F    
senajan dewe nduwe roso sing podo
           Dm          G
timbang ngesuk dewe bakal suloyo..

C             F
 ngapurane wes nglarani
Dm         G
 ngapurane medotke janji
        Em            F
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Dm        G
yowes rapopo raiso nyandingi
      C
tekane mati..

Am               Em
 ra sah nyalahke sopo sopo
Dm   G       C
 dewe podo podo ngeloro
Am              Em
 lika liku urip ning ndonyo
     Dm          G
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   C            A
 cukup.. ra usah diteruske..
     Dm                 Fm
 wes cukup.. tresnone mung semene
 Em     Am
 aku.. uwes lilo
         Dm           G
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   C             A
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Dm               Fm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   Em     Am
 namung.. biso mesem
        Dm
 tresnoku tak pendem
    G               C
 ngasi wayah mripat iki merem..

Musik : 
C A Dm G
D# G# Dm G C

C            F
 ngapurane wes nglarani
Dm         G
 ngapurane medotke janji
        Em            F
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Dm        G
yowes rapopo raiso nyandingi
      C
tekane mati..

Am               Em
 ra sah nyalahke sopo sopo
Dm   G       C
 dewe podo podo ngeloro
Am             Em
 lika liku urip ning ndonyo
     Dm         G
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   C            A
 cukup.. ra usah diteruske
     Dm                 Fm
 wes cukup.. tresnone mung semene
 Em    Am
 aku.. uwes lilo
         Dm          G
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   C              A
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Dm               Fm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   Em     Am
 namung.. biso mesem
        Dm
 tresnoku tak pendem
    G              C
 ngasi wayah mripat iki merem..

Outro : 
C A Dm G
D# C Fm A#
F# G G#m C#
A A#m Bm E -D
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel