f --> -->

Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan

Chord Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan || Kunci Gitar Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan || Lirik Lagu Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan
Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan
Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan
Intro : 
Am  G  F  C
Dm  Am  Dm G Am

 Am      Em
aku.. isih durung lali
       F           C
marang sliramu sing tak tresnani
        Dm
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         G               C
roso tresno iki tak simpen neng ati..

Int. 
Dm  G Am

 Am    Em
aku.. isih kelingan
       F       C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G            C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Int. 
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

Reff :
         Am           Em
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        F          C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am         Em
 janji tresnomu.. marang aku
        F        C
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Am           Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F              C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am              Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F               C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso.. tresno..

Int. 
Am  Em  Dm G Am

 Am    Em
aku.. isih kelingan
       F      C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G            C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Musik : 
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

Reff :
         Am           Em
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        F          C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am         Em
 janji tresnomu.. marang aku
        F         C
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Am           Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F               C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am             Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F               C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso.. tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel