f --> -->

Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang

Chord Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang || Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang || Lirik Lagu Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang
Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang
Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang
Intro : 
F C Dm..
C F Am G 
F C Dm..
C F Am G

      C  G
kowe bungah..
         Am
yo mung aku sing nyekseni
  Dm     G        C  Fm
kowe susah aku sing peduli..

     C   G
pas aku bungah..
         Am
kowe ra bakal tak lali
   Dm        G       C
ngejak ning ndi wae tak kancani..

Int. 
F Fm G

       C G
mbareng mulyo..
        Am
kowe saiki wis bedo 
    Dm       G        C  Fm
ra iso nompo uripku sing rekoso..

         C  G
mendingan sa..iki
 Am
aku adang sego
         Dm    C
timbang adang-adang kowe
     G
sing ra cetho..

  Dm           Em
ambyar.. atiku nggrantes
  F            G
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F    G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm   G
 nunggu sliramu teko..

         C  G
mbareng mulyo..
        Am
kowe saiki wis bedo 
    Dm        G        C  Fm
ra iso nompo uripku sing rekoso..

        C  G
mendingan sa..iki
 Am
aku adang sego
         Dm     C
timbang adang-adang kowe
     G
sing ra cetho..

  Dm          Em
ambyar.. atiku nggrantes
  F           G
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F     G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm   G
 nunggu sliramu teko..

          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F    G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm   G
 nunggu sliramu teko..

  Dm        Em
sabar.. iki ono bates
      F    G        C
istighfar ben Gusti sing mbales..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel