f --> -->

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Chord Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk || Kunci Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk || Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk
Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk
Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk
Intro : 
C G Am G
F  Fm..

     C            F
kowe biyen.. ngomong tresno
        G     C -G 
janji rabakal ngeliyo
         Am
jare pun manteb atimu
          Dm    G F G
bakal ngenteni baliku..

        C    F
siseh wetan kartonyono
      G        C -G
aku pamit bablas lungo
        Am      Dm
pandongamu sing tak jaluk
 F       G
aku.. bakal mantuk..

Em          Am
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
G
neng pikir iki..

  F            C
bungah.. ati sing tau nduweni
     Dm
bendino tak rasani
     G
sak iki aku bali..

Reff :
     C
 neng ngawi..
       G     Am
 aku teko nagih janji
        G      F
 kutho iki cen ngangeni
         C     Dm
 sliramu tak anti-anti
       G     C
 neng alun-alun ngawi..

 C   G     Am
  roso iki iseh podo
     G     F
 ora ono sing bedo
       C      Dm
 madep mantep karo kowe
          G   C
 nek ra kowe ora wae..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
F
hu.. u.. u..
C   Am
hu.. u.. u..

Dm        D
aku neng ngawi (aaaa..)
 G
aku nagih janji..

        C    F
siseh wetan kartonyono
      G        C  G
aku pamit bablas lungo
        Am      Dm
pandongamu sing tak jaluk
 F       G
aku.. bakal mantuk..

Em          Am
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
G
neng pikir iki..

  F             C
bungah.. ati sing tau nduweni
     Dm
bendino tak rasani
     G
sak iki aku bali..

Reff :
     C
 neng ngawi..
       G     Am
 aku teko nagih janji
        G      F
 kutho iki cen ngangeni
         C    Dm
 sliramu tak anti-anti
       G     C
 neng alun-alun ngawi..

 C   G     Am
  roso iki iseh podo
     G    F
 ora ono sing bedo
       C      Dm
 madep mantep karo kowe
        G   C  G
 nek ra kowe ora wae..

     C
 neng ngawi..
       G     Am
 aku teko nagih janji
        G      F
 kutho iki cen ngangeni
         C    Dm
 sliramu tak anti-anti
       G     C
 neng alun-alun ngawi..

 C   G     Am
  roso iki iseh podo
     G    F
 ora ono sing bedo
       C      Dm
 madep mantep karo kowe
         G    C
 nek ra kowe ora wae..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close