-->

NEVERCLOSE - Blenjani Janji

Chord NEVERCLOSE - Blenjani Janji || Kunci Gitar NEVERCLOSE - Blenjani Janji || Lirik Lagu NEVERCLOSE - Blenjani Janji
NEVERCLOSE - Blenjani Janji
NEVERCLOSE - Blenjani Janji
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

C
aku sing bingung
  Am
karo omonganmu
Dm
 aku sing linglung
  G
karo tingkah polahmu..

C
aku mung krungu.
  Am
soko ceritamu
Dm
 nyritakke aku
    G
nyritakke laramu..

         Em
aku sing ono ning kene
        Am
ora ngerti kahanane
     Dm    G     C
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. 
C..F..Dm..G..
Em..A..Dm G C..

Reff :
       F      G
 dudu aku sing ngapusi
           Em      Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm     G       C
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F      G
 dudu aku sing gawe loro
              Em     Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm    G      C
 larane atimu jaremu mergo aku..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

         Em
aku sing ono ning kene
        A
ora ngerti kahanane
     Dm    G     C
ngertiku.. ceritone laramu..

Int. 
C..F..Dm..G..
Em..A..Dm G C..

Reff :
       F      G
 dudu aku sing ngapusi
           Em      Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm     G       C C7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F     G
 dudu aku sing gawe loro
              Em     Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm     G     C
 larane atimu jaremu mergo aku..

       F      G
 dudu aku sing ngapusi
           Em     Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm     G        C C7
 nalikane sliramu ngucap janji..

          F     G
 dudu aku sing gawe loro
              Em    Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm    G      C
 larane atimu jaremu mergo aku..
        Dm  G         Fm
 larane atimu.. jaremu mergo aku..
     C
 hu.. uuu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel