f --> -->

Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati

Chord Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati || Kunci Gitar Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati || Lirik Lagu Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati
Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati
Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati
Intro : 
F G Em Am
F G C..G..

C           Em
ati tratapan naliko sandingan
F      G      C
rasaning ati ayem tenan..
C         Em
manis eseme sumunar cahyane
F    G      C
agawe roso nentremake..

  F      G
nanging soyo suwe
  Em     Am
malah nguciwakne
  F         G       C  G
malah ngalih karo priyo seje..

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F       G      C
kabeh panyuwune keturutan..

  F      G
nanging soyo suwe
  Em     Am
malah nguciwakne
  F         G       C
malah ngalih karo priyo seje..

Reff :
 C        Em
 roso rasaning ati
        F    G       C
 tansah pingin nyanding slirane
 C           Em
 nanging nyatane bedo
       F  G     C
 malah gawe loro lan gelo..

 C        Em
 roso rasaning ati
     F    G        C
 selawase pingin karo slirane
 C          Em
 nanging nyatane bedo
      F   G    C
 gawe atiku tansoyo gelo..

         F     G
 mugi Gusti paring ganti
     Em    Am
 paringono kaut ati
      F    G     C
 ngelakoni kanti ikhlas ati..

Musik : 
F..G..Em..Am..
F..G..C..G..

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F      G      C
kabeh panyuwune keturutan..

  F      G
nanging soyo suwe
  Em    Am
malah nguciwakne
  F         G       C
malah ngalih karo priyo seje..

Reff :
 C        Em
 roso rasaning ati..
        F    G       C
 tansah pingin nyanding slirane..
 C          Em
 nanging nyatane bedo..
       F  G     C
 malah gawe loro lan gelo..

 C       Em
 roso rasaning ati..
     F    G       C
 selawase pingin karo slirane..
 C          Em
 nanging nyatane bedo..
      F  G    C
 gawe atiku tansoyo gelo..

         F    G
 mugi Gusti paring ganti
     Em   Am
 paringono kaut ati
      F    G     C
 ngelakoni kanti ikhlas ati..

Outro : 
F..G..C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel