f --> -->

M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon

Chord M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon || Kunci Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon || Lirik Lagu M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon
M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon
M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon
(Intro) 
C Am Dm G
Em Am F G

  C         Am
kaduhung sagede gunung..
  Dm             G
gering nangtung ngalanglayung..
  G             Em
kamari panggih jeng mantan..
    Dm             G
pangling bengetna gelis pisan..

    F         C
bahelamah.. maneh caludih..
Dm              G
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C    Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
        C       E
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)
F
naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
G
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Em
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       Am
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  F
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     G
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
  F
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
      G
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

  C         Am
kaduhung sagede gunung..
  Dm              G
gering nangtung ngalanglayung..
  G             Em
kamari panggih jeng mantan..
    Dm            G
pangling bengetna gelis pisan..

    F          C
bahelamah.. maneh caludih..
Dm              G
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C   Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
             C   Em
saprak jeung urang papegat

       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C    Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
        C       E
nyieun urang kasuat suat..

(Outro) 
F G F G

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel