-->

Loro Ati Official - Aku Milih Mundur

Chord Loro Ati Official - Aku Milih Mundur || Kunci Gitar Loro Ati Official - Aku Milih Mundur || Lirik Lagu Loro Ati Official - Aku Milih Mundur
Loro Ati Official - Aku Milih Mundur
Loro Ati Official - Aku Milih Mundur
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

 C      F      C
aku sing pernah ning atimu
  F       G      C
kowe sing pernah ngisi uripku
    F    G
aku tulus ro kowe
      Em      Am
kabeh wis tak perjuangake
     Dm
janjimu ning aku
         G
tresno tulus saklawase..

  C   F      C
tapi saiki kowe wis bedo
  F      G     C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm  G
kowe ketemu aku
     Em     Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
              F
 wis cukup sakmene wae
       G
 aku ro sliramu
       Em
 atiku wis ajur
                 Am
 mergo kowe sing nglarani
          Dm
 sayang isih sayang
           G
 tresno isih tresno
         C  C7
 tapi loro atiku..

              F
 wis cukup sakmene wae
        G
 aku ro sliramu
        Em
 aku jogo atimu
                Am
 nanging kowe ninggalake
           F
 wis tak perjuangke
        G
 kowe nyepelekke
              C  G
 ku jaluk bubaran wae..

Musik : 
F G Em Am
F G C G..

  C   F       C
tapi saiki kowe wis bedo
  F      G     C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm  G
kowe ketemu aku
     Em     Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
             F
 wis cukup sakmene wae
       G
 aku ro sliramu
       Em
 atiku wis ajur
               Am
 mergo kowe sing nglarani
          Dm
 sayang isih sayang
           G
 tresno isih tresno
             C   C7
 tapi loro atiku.. hooo..

              F
 wis cukup sakmene wae
        G
 aku ro sliramu
        Em
 aku jogo atimu
               Am
 nanging kowe ninggalake
            F
 wis tak perjuangke
         G
 kowe nyepelekke
             C
 ku jaluk bubaran wae..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel