-->

Lopas Music - Ninggal Loro

Chord Lopas Music - Ninggal Loro || Kunci Gitar Lopas Music - Ninggal Loro || Lirik Lagu Lopas Music - Ninggal Loro
Lopas Music - Ninggal Loro
Lopas Music - Ninggal Loro
Intro : 
C..

    C          G
tak tompo.. senajan atiku loro
     Am         F      C
sliramu teko nambahi ati nelongso
    C          G
tak trimo.. wis kok gawe gelo
      Am     F    G    C
cukup semene lelakon crito tresno..

    C      F      C
tegane sliramu ngelarani aku
    C      F      G
tegane sliramu ninggalne aku
     C      F        C 
pamitmu dolan nanging malah lungo
     C      F       G     
seprene tanpo kabar tanpo warto..

  Am             Em
sopo wonge.. sing ora nelongso
      F      G      C C-G/B
wis dipercoyo malah gawe gelo..
   Am          Em
janji setyo.. saiki wis dadi crito
         F     G        C
kang pungkasane malah medhot tresno..

Reff :
     C          G
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno..

Musik : 
Am Em F G C C-G/B
Am Em F G C C-G/B

  Am            Em
sopo wonge.. sing ora nelongso
      F      G        C C-G/B
wis dipercoyo malah gawe cidro
  Am        Em
loro ati.. saiki sing tak rasakne
      F     G      C
tekan seprene ra ono tambane..

Reff :
     C          G
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno..

     C          G
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C C-G/B
 cukup semene lelakon crito tresno..
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel