-->

Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna

Chord Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna || Kunci Gitar Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna || Lirik Lagu Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna
Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna
Lilakno Wae - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna
Intro : 
F..G..C G/B Am G
F..G..C..G

C
awan bengi..
F G        C
 opo seng mbok tangisi..
        F
nanging tetep aku..
 G    C
ora.. biso ngerti..
         F
opo seng mbok goleki
   G             C  G
sliramu.. wes rak neng ati..

C
akeh dino..
F  G        C
 seng mbok buang sio-sio..
       F
nuruti karepmu..
 G       C
aku.. pancen ora biso..
      F
uwes akeh wektu..
     G            C   G
seng mlaku.. tanpo tresnoku..

Reff :
 F    G
  lilakno wae..
   C   G/B  Am
 cukup.. tekan semene..
 F   G
  se..purane..
     C G/B    Am
 tresnoku rak kanggo kowe..
   F       G        C
 lalekno.. seng wes mbok rasakke..

Musik : 
F..G..C G/B Am..
F..G..C..

Reff :
 F    G
  lilakno wae..
   C  G/B   Am
 cukup.. tekan semene..
 F   G
  se..purane..
     C  G/B    Am
 tresnoku rak kanggo kowe..

 F    G
  lilakno wae..
  C     G/B   Am
 aku wes.. rak butuh kowe
   F       G      C
 lalekno.. seng wes mbok rasakke..

 F    G
  lilakno wae..
   C   G/B  Am
 cukup.. tekan semene..
 F   G
  se..purane..
     C  G/B   Am
 tresnoku rak kanggo kowe..

 F    G
  lilakno wae..
  C     G/B   Am
 aku wes.. rak butuh kowe
   F        G       C
 lalekno.. seng wes mbok rasakke..
   F        G       C
 lalekno.. seng wes mbok rasakke..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel