f --> -->

Lex Har - Janjimu Ning Ngawi

Chord Lex Har - Janjimu Ning Ngawi || Kunci Gitar Lex Har - Janjimu Ning Ngawi || Lirik Lagu Lex Har - Janjimu Ning Ngawi
Lex Har - Janjimu Ning Ngawi
Lex Har - Janjimu Ning Ngawi
Intro : 
F G Em Am
Bb G..

   C                 Am
mbiyen.. dirimu sing tak sayang sayang..
  F               G
nanging.. saiki kowe malah.. ngilang..
 Em             Am
opo.. pancen kowe wes lali..
        F                G
karo janjimu.. sing mbiyen tak ugemi..

  C             Am
nemen.. nemene loro ati iki..
 F                    G
angen.. angenku sing bakal iso duweni..
  Em                 Am
nanging.. kabeh tinggal janji..
         F            G
kowe ninggal aku.. ra bali bali..

Reff :
      F
 layange ati..
      G      Em
 sing tak tulis kuwi..
          Am   F
 sing tak rasakke iki..
          G     C C7
 tak nggo pengati ati..

     F
 janji ati..
       G        Em
 sing uwes mbok blenjani..
         Am    F
 sing mbiyen tak arepi..
    G       C
 saiki ninggal pergi..

Musik : 
Dm Em F G C
Dm Em F G

 C              Am
eling.. naliko janjimu ning ngawi..
  F                       G
nanging.. yen tak eling tambah loro.. ati..
 Em          Am
ajur.. rasane rogoku iki
      F              G
mugo wae Gusti.. maringi ganti..

Reff :
      F
 layange ati..
      G     Em
 sing tak tulis kuwi..
      Am     F
 sing tak rasakke iki..
          G   C
 tak nggo pengati ati..

     F
 janji ati..
       G        Em
 sing uwes mbok blenjani..
         Am    F
 sing mbiyen tak arepi..
    G       C
 saiki ninggal pergi..

      F
 layange ati..
      G      Em
 sing tak tulis kuwi..
      Am     F
 sing tak rasakke iki..
          G    C
 tak nggo pengati ati..

     F
 janji ati..
       G         Em   Am
 sing uwes mbok blenjani i..i..
        F        G     C
 kuatno atiku ngiklhasno kowe rabi..
        F        G     C
 mugi wae Gusti ndang maringi ganti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel