f --> -->

Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane

Chord Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane || Kunci Gitar Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane || Lirik Lagu Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane
Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane
Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane
(Intro) 
F C Dm C
F G Em Am Dm  Fm G C

  C               F
kelingan naliko ngucap janji..
  G              C
sepele nggawe bungah uripku..
   C            F
janji bakal urip dadi siji..
        G               C
nyatane kabeh iki mung kari janji..

(Intro) 
F G Em Am Dm  Fm G C

  C            F
kurangku opo tekan saiki..
     G             C
mbok tulung ngerteni roso iki..
   C               F
pancen tresno ra kudu nduweni..
     G             C
aku iso opo mung kari ndedongo..

  Am    Em     F      C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am     Em
kabeh iki wes takdire
    F      D      G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G        Em       Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm      G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F    G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em    Am
kowe ra perlu teko
    Dm         G
yen akhire.. mung nambahi..
              C
cidro ati sing tak roso..

    C      Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am      G
seng mbok karepi..
       F      G        C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C    Fm     Am    G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F    Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm     G       C
nanging agomo sing mutusi..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm  Em  F D G

  Am   Em     F      C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am     Em
kabeh iki wes takdire
    F      D      G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G        Em       Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm     G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F     G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em    Am
kowe ra perlu teko
    Dm         G
yen akhire.. mung nambahi..
             C
cidro ati sing tak roso..

        F
lungono wes lungo
  G        Em       Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm      G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F    G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em    Am
kowe ra perlu teko
    Dm         G
yen akhire.. mung nambahi..
              C
cidro ati sing tak roso..

    C       Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am       G
seng mbok karepi..
       F      G         C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C    Fm     Am    G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F    Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm     G       C
nanging agomo sing mutusi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel