f --> -->

Le'Kunz - Tresno Iki

Chord Le'Kunz - Tresno Iki || Kunci Gitar Le'Kunz - Tresno Iki || Lirik Lagu Le'Kunz - Tresno Iki
Le'Kunz - Tresno Iki
Le'Kunz - Tresno Iki
Intro : 
C  Em  F  Fm
C  Em  F  Fm

         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen..
         Em        G
karo awakmu.. karo ngguyumu..

         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen
          Em       G
karo suworomu.. karo sliramu..

     Am
kowe saiki ning ngendi
        Em
aku rak ngerti paranmu
  F
kowe ninggal aku
      G
tanpo pamit sak karepmu..

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         Dm
nganti seprene nggoleki
F    G    
 aku kelangan..

Reff :
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu..

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku..

Musik : 
C  Em  F  G
Am  Em  Dm F G

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         F
nganti seprene nggoleki
    G    
aku kelangan..

Reff :
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu..

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku..

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
 F
opo pancen kowe 
 Fm
pengen nyikso ati..

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
  F
kowe sing tak wanti-wanti
  Fm          G
malah mblenjani janji..

Outro : 
C  Em  F  Fm
        
    F     G    Am
 tresno.. memang.. asu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close