f --> -->

Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat

Chord Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat || Kunci Gitar Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat || Lirik Lagu Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat
Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat
Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat
Intro : 
C F G C
C F G C

C      C
 wayahe tuku gas
       F
besok budal tugas
        G
blonjo kudu cukup
              C
ben dek bojo ora mrengut..

        C
dandane sing rapi
        F
nggawe minyak wangi
      G
ora kudu mewah
               C
sing penting katone gagah..

C -Bm Am               Em
ra ken-dor tengah ndalan bane bocor
       F                   C
mlebu alas kringet mruntus keno panas
  C -Bm Am              Em
tetep sa-bar pasang ati katon jembar
          F       G        C
ilang masalah nyawang esem sing ning omah..

Int.  
   F   G    C
lalala.. lala lalalala..
F G C

Reff :
 C
 pasukan anti tumbang
         F              C
 budal perang sangune yo namung sayang
          G         F
 sayang negerine sayang garwane
          G            C
 ndungo wae mugo slamet kabehane..

 C
 pasukan anti sambat
        F               C
 awan bengi ngabdi gawe masyarakat
        G     F
 ayem desane ayem atine
           G                C
 senajan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

Musik : 
C F G C
Am Em F G C G

      C
wayahe tuku gas
       F
besok budal tugas
        G
blonjo kudu cukup
             C
ben dek bojo ora mrengut..

         C
dandane sing rapi
         F
nggawe minyak wangi
      G
ora kudu mewah
               C
sing penting katone gagah..

      Am               Em
ra kendor tengah ndalan bane bocor
       F                   C
mlebu alas kringet mruntus keno panas
        Am              Em
tetep sabar pasang ati katon jembar
          F        G         C
ilang masalah nyawang esem sing ning omah..

Int. 
F G C     
F G C

Reff :
 C
 pasukan anti tumbang
         F               C
 budal perang sangune yo namung sayang
          G          F
 sayang negerine sayang garwane
          G           C
 ndungo wae mugo slamet kabehane..

 C
 pasukan anti sambat
        F              C
 awan bengi ngabdi gawe masyarakat
        G     F
 ayem desane ayem atine
           G               C
 senajan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel