f --> -->

LAVORA - Ceritoku Ro Kowe

Chord LAVORA - Ceritoku Ro Kowe || Kunci Gitar LAVORA - Ceritoku Ro Kowe || Lirik Lagu LAVORA - Ceritoku Ro Kowe
LAVORA - Ceritoku Ro Kowe
LAVORA - Ceritoku Ro Kowe
Intro : 
C F G C..
C F G C..

C               F
 kabeh wes tak perjuangke..
          G           C
yo mung kowe.. sing tak jagakke..
C         F
 upayaku njogo ati..
        G            C
dingo kowe.. sing tak tresnani..

     F     G
tapi jebule wes bedo
      Em     Am
nyamanmu ro wong liyo
       Dm      G
sing jaremu mbok anggep konco
     C
nyatane wonge tresno..

       F     G
kurang sabar kepiye maneh
      Em    Am
tresnamu leleh luweh
       Dm   A#
aku nompo loro iki
        G
mergo kowe main hati..

Reff :
       F            G
 tresnamu sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
          Dm
 mungkin wis takdire..
   G     C
 pisah.. karo kowe..

Musik : 
Am  Em  F G C..
Am  Em  F G C..

     F     G
tapi jebule wes bedo
      Em    Am
nyamanmu ro wong liyo
       Dm      G
sing jaremu mbok anggep konco
     C
nyatane wonge tresno..

       F     G
kurang sabar kepiye maneh
      Em    Am
tresnamu leleh luweh
       Dm   A#
aku nompo loro iki
        G
mergo kowe main hati..

Reff :
       F            G
 tresnamu sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
          Dm
 mungkin wis takdire..
   G     C
 pisah.. karo kowe..

   F      G
(sepurane kang mas..)
       Em    Am
(tresnoku kanggo kowe..)
        Dm
(pancen kabeh salahku)
            G
(mergo kuwi kekuranganku..)

   F      G
(sepurane kang mas..)
     Em   Am
(aku nglarani ati..)
   Dm    G      C
(mugo kowe iso oleh ganti..)

Reff :
       F            G
 tresnaku sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
           Dm
 mungkin wis takdire..
   G     C
 pisah.. karo kowe..
 Am    F
  cukup semene..
    G     F  C/E D# Dm  C
 crito.. aku ro kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel