f --> -->

Kuncung Majasem - Dongaku

Chord Kuncung Majasem - Dongaku || Kunci Gitar Kuncung Majasem - Dongaku || Lirik Lagu Kuncung Majasem - Dongaku
Kuncung Majasem - Dongaku
Kuncung Majasem - Dongaku
(Intro) 
C Em F G
Am Em F G

C
isih tak simpen
      Em
eneng sak njeroning dodo
      Am         Em
akehe kenangan rikolo semono
F           C     G/B  Am
tetep ke ukir abadi ning jiwo rogo
         Dm       G     Dm G
jenengmu tak tulis ora bakal sirno..

C
dungaku ning ati
    Em
nenuwun welas ing Gusti
      Am          Em
kaampunano khilaf sing dilakoni
F               C    G/B  Am
roso kelangan nyikso bathin rino wengi
       Dm          G       C
yen kelingan luh ning mripat mbrebes mili

(Chorus)
Am          Em
 satus dino suwene ditinggal lungo
        F      G     C
jroning bathin iki iseh ra percoyo..
Am              Em
 telung wulan sepuluh dino wis kelangan
       F      D      G
rino wengi ning ati tansah kelingan..

F G    C G/B Am
 arep dikapakne..
       Dm   G    C
mbok tangisono iki uwes pestine..
F G     C  G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm    G     C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone

(Int.) 
Am Em F G
Am Em F G

C
dungaku ning ati
    Em
nenuwun welas ing Gusti
      Am           Em
kaampunano khilaf sing dilakoni
F               C    G/B  Am
roso kelangan nyikso bathin rino wengi
       Dm         G      C
yen kelingan luh ning mripat mbrebes mili

(Chorus)
Am         Em
 satus dino suwene ditinggal lungo
        F      G     C
jroning bathin iki iseh ra percoyo..
Am              Em
 telung wulan sepuluh dino wis kelangan
       F      D      G
rino wengi ning ati tansah kelingan..

F G    C G/B Am
 arep dikapakne..
       Dm    G     C
mbok tangisono iki uwes pestine..
F G     C  G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm     G     C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone

F G     C  G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm     G     C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel