f --> -->

Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien

Chord Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien || Kunci Gitar Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien || Lirik Lagu Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien
Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien
Kuat Ati - TTM Akustik ft. Andien
Intro : 
C F Dm G..

  C        G
sayang sing tak suwun
      Am
mung pangapuramu
       Dm
dudu karep ati iki
       G
ninggalke sliramu..
  Em
sayang lungaku ora bakal
Am
keliyo tresno
       Dm          G
mendem roso senajan atiku loro..

  C       G     Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm
bukan maksud hati ini
        G
tuk kecewakanmu
  Em                Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm           G
ku berjanji sehidup semati dadi siji
           C
denganmu pujaan hati..

Reff :
   F
 sayang.. 
         G
 hanya satu yang ku mau
       Em          Am
 cukup restu dari orang tuamu
       Dm
 tresnoku lan tresnomu
        G
 supoyo langgeng 
           C
 ora bakal dadi semu..

     F
 pujaan hati.. 
           G
 tak suwun sing kuat ati
           Em        Am
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
       G
 katresnan iki
              C
 mugo Gusti ngijabahi..

Musik : 
F G Em  Am
Dm G C G

  C       G     Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm
bukan maksud hati ini
        G
tuk kecewakanmu
  Em                Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm            G
ku berjanji sehidup semati dadi siji
          C
denganmu pujaan hati..

Reff :
   F
 sayang.. 
         G
 hanya satu yang ku mau
       Em          Am
 cukup restu dari orang tuamu
       Dm
 tresnoku lan tresnomu
        G
 supoyo langgeng 
           C
 ora bakal dadi semu..

      F
 pujaan hati.. 
           G
 tak suwun sing kuat ati
           Em        Am
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
      G
 katresnan iki
             C
 mugo Gusti ngijabahi..
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
      G
 katresnan iki
             F G C..
 mugo Gusti ngijabahi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel