-->

Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio

Chord Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio || Kunci Gitar Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio || Lirik Lagu Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio
Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio
Kowe Ngilang - Daeren Okta Ragilio
Intro : 
C F Dm G..

C                 F
yen pancen iki.. wes nasibku..
     Dm           G
kudu pepisahan karo awakmu..
     Em          F
tak terimo.. masio atiku loro..
      C       G      C
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       C                F
tak ikhlasno.. kowe karo wong liyo..
     Dm              G          
tak rasakno.. saiki maleh bedo..
   Em               F
kowe wes.. ra kenek diperjuangno..
  C      G     C
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   F     G     Em    Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm    G       C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F      G       Em     Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F          G    C
 tegone kowe nggawe atiku loro..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..

C               F
yen pancen iki.. wes nasibku..
     Dm         G
kudu pepisahan karo awakmu..
     Em             F
tak terimo.. masio atiku loro..
     C       G      C
mungkin iki.. wes dadi takdirku..

       C               F
tak ikhlasno kowe karo wong liyo
      Dm           G          
tak rasakno saiki maleh bedo
     Em           F
kowe wes ra kenek diperjuangno
  C       G     C
tegone nggawe atiku cidro..

Reff :
   F    G    Em    Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm    G       C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F      G      Em     Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F         G    C
 tegone kowe nggawe atiku loro..

   F    G    Em    Am
 kowe.. ngilang.. tanpo alasan..
   Dm    G       C
 jaremu aku kurang berjuang sayang..
   F      G     Em      Am
 nanging.. saiki.. kowe karo wong liyo
     F         G     C
 tegone kowe nggawe atiku loro..
     F         G     C
 tegone kowe nggawe atiku loro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel