f --> -->

KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)

Chord KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika) || Kunci Gitar KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika) || Lirik Lagu KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)
KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)
KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)
Intro : 
F G C..
F G C..

      F
opo kowe lali
      G
lali karo janji
         C
sehidup semati karo aku..

          F
kowe ingkar janji
         G
kowe wis ngapusi
          C
dikiro ra ngerti loro atiku..

Int. 
F G C..

          F
suwe wis ngelakoni
           G
tapi mung ngelarani
          C
ono sing liyane ning atimu..

            F
janji tinggal janji
         G
wis mengkhianati
     C -A
cintaku iki..

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C   E
 sumpah mati..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C        E
 karo penggantimu sing luwih
  Am
 tresno..

Int. 
F G C..

          F
suwe wis ngelakoni
           G
tapi mung ngelarani
         C
ono sing liyane ning atimu..

           F
janji tinggal janji
        G
wis mengkhianati
     C
cintaku iki..

Musik : 
F G C Am A
Dm G C..

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C   E
 sumpah mati..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C         E
 karo penggantimu sing luwih..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C        E
 karo penggantimu sing luwih
  Am
 tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel