-->

Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt

Chord Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt || Kunci Gitar Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt || Lirik Lagu Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt
Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt
Karo Kowe Selawase - Intan Rahma feat. Danangdanzt
Intro : 
F G Em Am
F G C..

 C    G
usapen eluhmu..
 Am   Em
iseh ono aku..
   F       C
crito wae.. ngomong wae..
      Dm   G
kabeh keluh kesahmu..

 C        G
aku neng sandingmu..
  Am    Em
nutupi kurangmu..
 F        C
ojo sedih kowe tak pilih
     Dm  G
dadi konco urepku..

     F   G     C  -Em  Am
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
          F             G
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                  F
 pengenku mung karo kowe
      G     Em      Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F       G
 susah seneng, nangis bareng
 C
 dirasakke..

                 F
 tenang lan percoyo wae
     G    Em     Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F        Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G   C
  selawase..

Musik : 
F G Em Am
F G..

 C    G
usapen eluhmu..
 Am   Em
iseh ono aku..
   F      C
crito wae.. ngomong wae..
      Dm   G
kabeh keluh kesahmu..

 C        G
aku neng sandingmu..
  Am    Em
nutupi kurangmu..
 F        C
ojo sedih kowe tak pilih
     Dm  G
dadi konco urepku..

     F   G     C     Am
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
        F               G
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                 F
 pengenku mung karo kowe
      G     Em     Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F        G
 susah seneng, nangis bareng
 C
 dirasakke..

                 F
 tenang lan percoyo wae
     G    Em    Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F        Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G   F
  selawase..

                 F
 pengenku mung karo kowe
      G     Em     Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F       G
 susah seneng nangis bareng
   C
 dirasakke..

                 F
 tenang lan percoyo wae
     G    Em    Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F        Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G   C
  selawase..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel