f --> -->

Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D

Chord Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D || Kunci Gitar Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D || Lirik Lagu Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D
Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D
Kangen Amerika - Ardha Tatu & Kristin D
Intro : 
C Em F G
C Em F G

    C       Em       F
kemulono nganggo selimut tresnomu
      C       Em     F  G
neng amerika tak tunggu tekamu
F      Em  Dm     C
 sing tak sawang.. neng angkoso
F    Em   Dm   G
 mung kowe dudu wong liyo..

    C      Em    F
muliho sewengi nemoni aku
    C         Em   F   G
gowonen neng kene roso kangenmu
F   Em Dm    C
 ngawe-awe.. neng impenku
F    G      C
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. 
F G Em Am
F G C..

Reff :
 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G              C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C     C7
 sing gawe loro
     F            G    C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

Musik : 
Am Em Dm G C..
G F C F C G C

    C        Em      F
kemulono nganggo selimut tresnomu
      C       Em     F  G
neng amerika tak tunggu tekamu
F      Em  Dm      C
 sing tak sawang.. neng angkoso
F    Em   Dm    G
 mung kowe dudu wong liyo..

    C       Em   F
muliho sewengi nemoni aku
    C         Em   F   G
gowonen neng kene roso kangenmu
F   Em Dm    C
 ngawe-awe.. neng impenku
F    G       C
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. 
F G Em Am
F G C..

Reff :
 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G             C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C     C7
 sing gawe loro
     F            G   C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G              C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C    C7
 sing gawe loro
     F           G    C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel