f --> -->

JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane

Chord JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane || Kunci Gitar JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane || Lirik Lagu JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane
JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane
JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane
          F   G
dan aku masih disini
  Em    Am
menunggumu kembali
       F    G   C
dan berharap hujan pergi..

C   G  Am    Em
 wes suwe.. aku ngenteni
F    C
 nganti seprene nanging
Dm   G
ra bali bali..

C  G   Am    Em
 kesuwen.. embuh kelalen
F       C
 nglayung tresnoku nganti
Dm  G
kegowo impen..

  F    G     C
sayang.. opo kowe lali..
  F     G        C
marang.. janji sing dek wingi..
  F       G      C    Am
nanging.. yen pancen iki dadi dalane
         Dm   G     C
tak lilo ati.. pisah karo kowe..

(JonoJoni..)

(Chorus) 
F     G      C
wes.. tak tutup dalane..
 Am   Dm
ojo lewat kene..
        G    C
aku wes ono sing duwe..
F    G       C     A
lan.. cerito sing wingi.. kae..
    Dm       G       C
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..

F     G     C
wes.. tak tutup dalane..
 Am   Dm
ojo lewat kene..
        G    C
aku wes ono sing duwe..
F    G       C     A
lan.. cerito sing wingi.. kae..
    Dm      G        C
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..
    Dm         G        C
sepurane.. wes tak lockdown tresnane..

(Int.) 
C..       C..
  (JonoJoni joget)

C     G     Am
yen pancen kudu pisahan
    Em    F
aku wes lilo tenan
       C     Dm    C
ninggalake crito kari kenangan..

         F   G
dan aku masih disini
  Em    Am
menunggumu kembali
       F   G     C
dan berharap hujan.. pergi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel