f --> -->

John - Tak Culne

Chord John - Tak Culne || Kunci Gitar John - Tak Culne || Lirik Lagu John - Tak Culne
John - Tak Culne
John - Tak Culne
Intro : 
F G Em Am Dm G..

 C     F
ora usah mikir mburi
   G     C
timbang loro ati
Dm
kudu kuat ati
         E
nerimo kenyataan iki..

 C      F
ora usah di getuni
  G      C
kabeh garise Gusti
Dm
mikir sing sak iki
         E
piye carane oleh ganti..

        F     G
tak rewangi nibo tangi
        Em      A
tak empeto mung dadi ati
     Dm          G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
        F
 aku wes lilo..
         G    C
 timbang ngene carane..
      Dm      G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F      E       Am  
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Musik : 
Am F G C
Dm Am F E..
         ho oo..

        F     G
tak rewangi nibo tangi
        Em     A
tak empeto mung dadi ati
     Dm         G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
        F
 aku wes lilo..
         G    C
 timbang ngene carane..
      Dm     G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F     E        Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

        F
 aku wes lilo..
         G   C
 timbang ngene ca..rane..
      Dm      G
 perjuanganku mung mbok
    C
 sepelekne..
         Dm
 yen takdire wes kudu pisah
 Em
 aku karo kowe
       F   E       Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close