-->

Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere

Chord Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere || Kunci Gitar Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere || Lirik Lagu Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere
Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere
Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere
(Intro) 
C Am F G

    C          Am
wes entek waktuku.. kanggo sliramu..
    Dm
sak anane.. sak nduwene..
G
tak kekke kowe.. (tak kekke kowe..)

C        -G/B  Am
rusak awakku.. jor ajur rogoku..
  Dm
rino wengi.. tibo tangi..
G
kowe ra ngerti..

  Em              Am
nyatane aku kok gampang gampangke..
     Dm          G
nyatane aku iki.. gak ono artine..

(Chorus) 
C          Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F   G        C
 isoku mung koyo ngene..
C          Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F   G        C
 isoku mung koyo ngene..

      F          Em
sak tenane aku.. iseh tresno sliramu 
      Dm     G      C
neng awakmu gawe loro neng ati..
      F         Em
sek tenane ati.. ono tresno mung siji
        Dm     G    C
neng sliramu ra kuat kahanane..

(Int.) 
C G Am..
Dm A F G
C  G  Am  F  C

C            Am
rusak awakku.. jor ajur rogoku..
  Dm
rino wengi.. tibo tangi..
G
kowe ra ngerti..

  Em              Am
nyatane aku kok gampang gampangke..
     Dm           G
nyatane aku iki.. gak ono artine..

(Chorus) 
C         Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F   G        C
 isoku mung koyo ngene..
C          Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F   G        C
 isoku mung koyo ngene..

      F          Em
sak tenane aku.. iseh tresno sliramu 
      Dm      G      C
neng awakmu gawe loro neng ati..
      F         Em
sek tenane ati.. ono tresno mung siji
        Dm     G    C
neng sliramu ra kuat kahanane..
     Dm     G      C
neng awakmu raiso di jak kere..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel