f --> -->

Jeffry&Ardian - Sun Yakin

Chord Jeffry&Ardian - Sun Yakin || Kunci Gitar Jeffry&Ardian - Sun Yakin || Lirik Lagu Jeffry&Ardian - Sun Yakin
Jeffry&Ardian - Sun Yakin
Jeffry&Ardian - Sun Yakin
Intro : 
Am G F G..

Am
sing biso..
 G        F      Am
ilang rupan riko mage padang
    G   F
madangi.. ati..
       G       Am
hang peteng mergo kewirang..

Int. 
Am

Am
mung.. riko..
  G         F        Am
impenan sampek kapan sun berjuang
    G   F
selagi.. nyowo..
    G      Am
iki mage durung ilang..

Int. 
Am G F E..

Reff :
       Am
 sun yakin liyo dino
      G
 riko bakal isun sanding
       F
 sun sabari masio
         E
 sak iki kesikso batin..

        Am
 mung roso tekad iki
        G
 hang biso nyemangati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati..

Am
sun.. sadar..
  G     F          Am
mulo isun iki wong sing nduwe
       G   F
sun janji.. riko..
      G    Am
bakal isun bahagiakne
  Am    G
dungo sun mugo..
       F     Am
liyo dino sun buktekke
       G    F
myakne wong.. tuwek..
     G     Am
riko nguweni restune..

Int. 
Am

Reff :
       Am
 sun yakin liyo dino
      G
 riko bakal isun sanding
       F
 sun sabari masio
         E
 sak iki kesikso batin..

        Am
 mung roso tekad iki
        G
 hang biso nyemangati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati..
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati..

       Am
 sun yakin liyo dino
      G
 riko bakal isun sanding
       F
 sun sabari masio
         E
 sak iki kesikso batin..

        Am
 mung roso tekad iki
        G
 hang biso nyemangati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati..
      F
 perjuangan isun kanggo
      E
 riko pujane ati..

Outro : 
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel