f --> -->

Javakustik - Saestu

Chord Javakustik - Saestu || Kunci Gitar Javakustik - Saestu || Lirik Lagu Javakustik - Saestu
Javakustik - Saestu
Javakustik - Saestu
Intro : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C

  C
biyen.. aku 
     F
tau neng atimu
  G
biyen.. aku
     C
selalu ono neng sandingmu
  Em
kowe seng tak sayang 
    Am
neng uripku
        Dm       
nanging kowe malah 
G      C C7
ninggalke aku..

  F   G      Em  Am
kowe.. ora tau ngrumangsani
  Dm
kabeh seng wes..
       G
tak perjuangke iki..

Reff :
      F    G
 niat dolanan ora tau
       Em   Am
 aku tenanan saestu
        Dm     G      C
 tulung sliramu ojo ninggalke aku..

       F       G
 lehku berjuang cen ora gampang
            Em     Am
 nanging ra bakal tak ungkit
         Dm     G      C
 pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

  F   G      Em  Am
kowe.. ora tau ngrumangsani
  Dm
kabeh seng wes..
       G
tak perjuangke iki..

Reff :
      F    G
 niat dolanan ora tau
       Em   Am
 aku tenanan saestu
        Dm      G      C
 tulung sliramu ojo ninggalke aku..

       F        G
 lehku berjuang cen ora gampang
            Em     Am
 nanging ra bakal tak ungkit
         Dm      G      C
 pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

     F    G
(ora sah tok tangisi)
     Em       Am
(aku seng wes blenjani)
    Dm     G       C  C7
(janji.. seng wes tok ucapke wingi)

  F G         Em   Am
( tulung tok ikhlasno tok lalekno)
  Dm     G          C     G
(aku.. seng wes gandeng ro wong liyo..)

      F     G
 niat dolanan ora tau
       Em   Am
 aku tenanan saestu
        Dm      G      C
 tulung sliramu ojo ninggalke aku..

       F        G
 lehku berjuang cen ora gampang
            Em     Am
 nanging ra bakal tak ungkit
         Dm      G       C  G
 pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

      F    G
 niat dolanan ora tau
       Em   Am
 aku tenanan saestu
        Dm      G     C
 tulung sliramu ojo ninggalke aku..

       F        G
 lehku berjuang cen ora gampang
            Em     Am
 nanging ra bakal tak ungkit
         Dm      G      C
 pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
         Dm      G      C
 pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel