James AP - Penting Wes Tau

Chord James AP - Penting Wes Tau || Kunci Gitar James AP - Penting Wes Tau || Lirik Lagu James AP - Penting Wes Tau
James AP - Penting Wes Tau
James AP - Penting Wes Tau
(Intro) 
Am F C G

Am              F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Dm               G
nanging kowe prasongko salah..

F       G
mok kiro aku sugih
  Em      Am
nanging aku ra nduwe
F    Dm      E
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Am        Em
seng penting saiki aku wes tau
       F           C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am          Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F             C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae..

(Intro) 
Am F C G

Am             F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Dm               G
nanging kowe prasongko salah..

F       G
mok kiro aku sugih
  Em      Am
nanging aku ra nduwe
F     Dm      E
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Am       Em
seng penting saiki aku wes tau
       F          C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am         Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F           C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae..

        Am       Em
seng penting saiki aku wes tau
       F          C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am         Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F            C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel