-->

Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris

Chord Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris || Kunci Gitar Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris || Lirik Lagu Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris
Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris
Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris
  F        G      Em
tugu keris sing dadi seksine
  A    Dm
kowe ngucap janji
        G    C  C7
nanging mbok blenjani..

 F   G    Em
opo.. to salahku iki
    A   Dm    
nganti kowe lali
   G   C C7
karo aku iki..

Intro : 
F G F Fm

C    G      Am  G
 ning ngisor tugu iki
F    Em     Dm     C
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
C   G     Am     G
 sliramu.. sing tak enteni
F      Em     Dm     G
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

Dm        G
 tego tenan sliramu
       Em             Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F        G
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   F        G      Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A     Dm
 kowe ngucap janji
         G    C  C7
 nanging mbok blenjani..

  F    G    Em
 opo.. to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
     G   C C7
 karo aku iki..

Musik : 
F G F E..  

C    G     Am  G
 ning ngisor tugu iki
F   Em    Dm     C
 tugu keris.. ngarep tirtonadi
C   G     Am    G
 sliramu.. sing tak enteni
F     Em    Dm     G
 ninggal lungo aku ora bali-bali..

Dm        G
 tego tenan sliramu
       Em             Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F        G
aku sayang kowe, aku kangen kowe..

Reff :
   F        G      Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A    Dm
 kowe ngucap janji
        G    C C7
 nanging mbok blenjani..

  F    G   Em
 opo.. to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
     G   C C7
 karo aku iki..

   F        G     Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A    Dm
 kowe ngucap janji
         G     C  C7
 nanging mbok blenjani..

  F    G    Em
 opo.. to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
    G   C C7
 karo aku iki..

Outro : 
F G Em A

         F     G       C
gek ndak balio aku kangen sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel