-->

Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)

Chord Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix) || Kunci Gitar Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix) || Lirik Lagu Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)
Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)
Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)
Intro : 
C  Am  F G  C
C  Am  F G  C

        C
iso ngendang ra iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F       C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm     G
sing di rindu wis due bojo..

         C
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Am
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        F        C
tuku lombok kurang duwite
          G
jarene simbok durung jodone..

       C
rasane loro ati
          Dm
nyawang kowe wis rabi
        Em    C
kadung tresno.. ora biso duweni
  F         C
kowe tak sayang sayang
Dm    G
aku ra keduman..

Reff :
       Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F     G    C
 loro atiku.. rasane loro..

        Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F     G     C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

Musik : 
C  Am  F G  C
C  Am  F G  C

        C
iso ngendang ra iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F      C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm    G
sing di rindu wis due bojo..

         C
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Am
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        F       C
tuku lombok kurang duwite
          G
jarene simbok durung jodone..

       C
rasane loro ati
          Dm
nyawang kowe wis rabi
        Em    C
kadung tresno.. ora biso duweni
  F         C
kowe tak sayang sayang
Dm    G
aku ra keduman..

Reff :
       Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F     G    C
 loro atiku.. rasane loro..

        Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F     G    C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

       Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F     G    C
 loro atiku.. rasane loro..

        Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F      G     C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..
       F      G     C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel