-->

Intan ChaCha - Gak Masalah

Chord Intan ChaCha - Gak Masalah || Kunci Gitar Intan ChaCha - Gak Masalah || Lirik Lagu Intan ChaCha - Gak Masalah
Intan ChaCha - Gak Masalah
Intan ChaCha - Gak Masalah
Intro : 
Em Am..F G C..
Em Am..F G C..

C   Em      Am
 tak suwun kowe ngerti
        F
ngerteni aku iki
G       C
sing sayang kowe..

C  Em     Am
 ojo kok gawe gelo
            F
aku sing kadung tresno
G     C
kudu ngertio..

Int. 
Em Am..F G C..
Em Am..F G C..

Reff :
 C   Em    Am
  mergo tresnoku iki
        F
 terlanjur dalam
 G   C
 opo aku salah..

 Am         Em
  walau kadang dirimu
         F
 meragukan cintaku
 G    C
 aku ra masalah..

 Dm               G
  pingin nyawang kowe seneng
            Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G   C
 ora masalah..

Musik : 
C..
Em Am..F G C..
Em Am..F G C..

C   Em      Am
 tak suwun kowe ngerti
        F
ngerteni aku iki
G       C
sing sayang kowe..

C  Em     Am
 ojo kok gawe gelo
           F
aku sing kadung tresno
G     C
kudu ngertio..

Reff :
 C   Em    Am
  mergo tresnoku iki
        F
 terlanjur dalam
 G   C
 opo aku salah..

 Am         Em
  walau kadang dirimu
         F
 meragukan cintaku
 G    C
 aku ra masalah..

 Dm               G
  pingin nyawang kowe seneng
            Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G  C
 ora masalah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel