f --> -->

Ilux ID - Tresno Kowe

Chord Ilux ID - Tresno Kowe || Kunci Gitar Ilux ID - Tresno Kowe || Lirik Lagu Ilux ID - Tresno Kowe
Ilux ID - Tresno Kowe
Ilux ID - Tresno Kowe
(Intro) 
C G Am Em
F C Dm G

 C         G       Am
amung kowe sing tak anti anti..
            Dm           G
ngebak'i atiku awan lan rino wengi..
  Em
pepujaning ati..
            Am
sing tansah tak impi-impi..
      F               G
tresnoku.. mung nggo kowe sayang..

  C       G      Am
koyo padange mbulan ndadari..
         Dm
madangi wengimu..
                G
tresnoku ra bakal mati..
    Em
tak titipne kangen
         Am
lewat tembang kasmaranku..
      F               G
kangenku.. ra bakal surut sayang..

(Intro) 
F G C

(Chorus)
             F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am     Dm
kulo saget sesandingan
  G      C
kalih nimas sayang..

             F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am      Dm
kulo pengen enggal simah
  G     C
kalih nimas sayang..

(Int.) 
F G C Am
Dm G C
F G C Am
Dm G C

  C      G      Am
koyo padange mbulan ndadari..
         Dm
madangi wengimu..
                G
tresnoku ra bakal mati..
    Em
tak titipne kangen
         Am
lewat tembang kasmaranku..
      F              G
kangenku.. ra bakal surut sayang..

(Intro) 
F G C

(Chorus)
            F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am     Dm
kulo saget sesandingan
  G      C
kalih nimas sayang..

             F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am      Dm
kulo pengen enggal simah
  G     C
kalih nimas sayang..

            F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am     Dm
kulo saget sesandingan
  G      C
kalih nimas sayang..

             F
duh Gusti nyuwunku..
       G      C
rino wengi pendongaku..
  Am      Dm
kulo pengen enggal simah
  G     C
kalih nimas sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close