-->

Hery Receh - Kelaran

Chord Hery Receh - Kelaran || Kunci Gitar Hery Receh - Kelaran || Lirik Lagu Hery Receh - Kelaran
Hery Receh - Kelaran
Hery Receh - Kelaran
Intro : 
F G Am..
F G..

C     F
 sampai hati..mu..
G             Em
 kowe lungo ninggal aku
           Dm
ninggalke tresno
             G
sing suwe tak jogo
        C
kanggo awakmu..

C           F
 loro ning njero ati
           G
kowe sing nggawe
         Em
nganti kelaran
        Dm
ra ono tambane
       G
nganti saiki
           C
iseh durung mari..

Reff :
           F        G
 tulung ngerteni.. setitik wae..
     Em  A       Dm
 karo aku.. sing merjuangke..
             G
 isuk, awan, wengi..
              C   C7
 yo mung kanggo kowe..

         F         G
 tegane atimu.. ninggalke aku..
            Em    A    Dm
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
         G        Am
 iseh kelaran.. setengah mati..

 Musik : 
 Am.. C..

C          F
 loro ning njero ati
           G
kowe sing nggawe
         Em
nganti kelaran
         Dm
ra ono tambane
       G
nganti saiki
           C
iseh durung mari..

Reff :
            F       G
 tulung ngerteni.. setitik wae..
     Em  A      Dm
 karo aku.. sing merjuangke..
             G
 isuk, awan, wengi..
              C   C7
 yo mung kanggo kowe..

         F         G
 tegane atimu.. ninggalke aku..
            Em   A   Dm
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
         G            C       C7
 iseh kelaran.. setengah mati.. wowoo..

                F       G
 mbok tulung ngerteni.. setitik wae..
     Em  A       Dm
 karo aku.. sing merjuangke..
             G
 isuk, awan, wengi..
              C   C7
 yo mung kanggo kowe..

        F         G
 tegane atimu.. ninggalke aku..
            Em    A   Dm
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
        G       C
 iseh kelaran.. setengah mati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel