-->

Happy Asmara - Wong Nomer 2

Chord Happy Asmara - Wong Nomer 2 || Kunci Gitar Happy Asmara - Wong Nomer 2 || Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2
Happy Asmara - Wong Nomer 2
Happy Asmara - Wong Nomer 2
(Intro) 
F Fm C..
F Fm G..

  C     G     Am
bingung.. aku kudu piye..
Em   F      G       C
 kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Dm
dadi wong nomer loro..
Am
ning njero atimu..
       F             G
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       C      G
duh Gusti bayangan opo..
      Am             Em
kok jodohne wong sing tak jogo..
    F
yen pancen wes takdire
       C
aku nyuwun jembar ati..
    Dm   G        C
duh Gusti aku njaluk ganti..

    C       G     Am
yen pancen dadi dalane Gusti..
Em F          G       C
 mbesok aku bakal kelangan awakmu..
      Dm
tak titipne sak genggeme
    Am
cerito kenangan iki..
     Dm        G    C
awak'e dewe raiso podo duweni..

    C     G         Am
kahanan opo sing kudu tak tompo..
      F     G        C
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Dm    G
dadi wong nomer loro..
Em     Am
ning njero atimu..
       F             G
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       C      G
duh Gusti bayangan opo..
      Am           Em
kok jodohne wong sing tak jogo..
    F
yen pancen wes takdire
       C
aku nyuwun jembar ati..
    Dm   G       C
duh Gusti aku njaluk ganti..

       C      G
duh Gusti bayangan opo..
      Am            Em
kok jodohne wong sing tak jogo..
    F
yen pancen wes takdire
       C
aku nyuwun jembar ati..
    Dm   G        C
duh Gusti aku njaluk ganti..
    Dm   G           G#  C
duh Gusti.. enggal paringi ganti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel