-->

Happy Asmara - Salak Pondoh

Chord Happy Asmara - Salak Pondoh || Kunci Gitar Happy Asmara - Salak Pondoh || Lirik Lagu Happy Asmara - Salak Pondoh
Happy Asmara - Salak Pondoh
Happy Asmara - Salak Pondoh
Intro : 
Am F G Am
F Am E Am
F E Am

         Am
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Am           Dm
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Dm
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          E         Am
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Am
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Am           Dm
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Dm
najan gelo ati wis kebacut tresno
       E      Am
piye cubo bali kok dudo..

Int. 
E F Dm E Am

Reff :
          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am       Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E            Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am        Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E          Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E           Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E           Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

Musik : 
Am Dm G Am
F Am E Am
F E Am

         Am
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Am          Dm
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Dm
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          E        Am
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Am
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Am          Dm
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Dm
najan gelo ati wis kebacut tresno
       E      Am
piye cubo bali kok dudo..

Int. 
E F Dm E Am

Reff :
          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am       Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E           Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am       Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E           Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E            Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E            Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel