-->

Happy Asmara - Prei Layangan

Chord Happy Asmara - Prei Layangan || Kunci Gitar Happy Asmara - Prei Layangan || Lirik Lagu Happy Asmara - Prei Layangan
Happy Asmara - Prei Layangan
Happy Asmara - Prei Layangan
(Intro) 
C Em F G C
C Em F G

      C
tak sawang kae langit
     Em
kang kebak lintang..
    F
aku neng kene sepi..
        G
tanpo kowe sing tak sayang..

   C               Em
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     F               G
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Am              C
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        F            G
nandang rindu.. marang sliramu..
       Am          C
pancen abot.. nompo kahanane..
     F         Dm     G
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
          C
aku sayang kowe..

(Chorus)
     C  G  Am    G
demi kowe.. aku berjuang..
     F  Em    Dm  G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C  G   Am   G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F       G     C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.) 
C Em F G
C Em F G Am

      C
tak sawang kae langit
     Em
kang kebak lintang..
    F
aku neng kene sepi..
        G
tanpo kowe sing tak sayang..

   C               Em
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     F               G
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Am             Em
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        F            G
nandang rindu.. marang sliramu..
       Am          Em
pancen abot.. nompo kahanane..
     F        Dm     G
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
         C
aku sayang kowe..

(Chorus)
     C   G  Am   G
demi kowe.. aku berjuang..
     F   Em    Dm  G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C  G   Am   G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F      G      C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

     C  G  Am   G
demi kowe.. aku berjuang..
     F  Em    Dm  G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C  G   Am   G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F       G      C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro) 
C Em F G
C Em F G Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel