-->

Happy Asmara - Lilo

Chord Happy Asmara - Lilo || Kunci Gitar Happy Asmara - Lilo || Lirik Lagu Happy Asmara - Lilo
Happy Asmara - Lilo
Happy Asmara - Lilo
Intro : 
Am Em F C
Dm G C G

C     G
aku biso ngrasakke
 Am  Em
perihe atimu
      F    C
wis biso tak bayangke
       Dm   G
kowe gelo karo aku..

C      G
pancen abot rasane
  Am     Em
nanging kudu piye
      F     C
tak jaluk kowe lilo
     Dm     G
lan ojo salah tompo..

Reff :
  Am   Em
 dudu.. amergo
     F    C
 wis ra duwe roso
  Dm    G       C
 opo maneh ngeliyo tresno..
   Dm
 kabeh kuwi dudu karepe atiku
        G       C
 wong tuo sing ora setuju..

  Am  Em
 lilakno aku
   F        C
 disanding wong liyo
     Dm    G       C
 tak nuruti karepe wong tuo..
   Dm
 larane atimu aku biso ngrasakno
   G               C
 mugo kowe enggal oleh tombo..

Musik : 
Am Em F C
Dm G C
Am Em F C
Dm G C

C    G
aku biso ngrasakke
 Am  Em
perihe atimu
      F   C
wis biso tak bayangke
       Dm  G
kowe gelo karo aku..

C      G
pancen abot rasane
  Am    Em
nanging kudu piye
      F     C
tak jaluk kowe lilo
     Dm    G
lan ojo salah tompo..

Reff :
  Am   Em
 dudu.. amergo
     F    C
 wis ra duwe roso
  Dm    G       C
 opo maneh ngeliyo tresno..
   Dm
 kabeh kuwi dudu karepe atiku
        G       C
 wong tuo sing ora setuju..

  Am  Em
 lilakno aku
   F        C
 disanding wong liyo
     Dm    G       C
 tak nuruti karepe wong tuo..
   Dm
 larane atimu aku biso ngrasakno
   G               C
 mugo kowe enggal oleh tombo..
   G               C
 mugo kowe enggal oleh tombo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel