f --> -->

Happy Asmara - Lanjot Mboten

Chord Happy Asmara - Lanjot Mboten || Kunci Gitar Happy Asmara - Lanjot Mboten || Lirik Lagu Happy Asmara - Lanjot Mboten
Happy Asmara - Lanjot Mboten
Happy Asmara - Lanjot Mboten
(Intro) 
F Em F Em
F Em Dm  G

            F
lanjot nopo mboten..
           G
terserah sampean..
         Em
pengenku terbuka
           Am  A
ra pengen delikan..
       Dm
aku wes sabar..
     G            C
aku uwes.. luweh seko sabar..

            F
lanjot nopo mboten
           G
ku pasrah sampean..
          Em
ra pengen terluka
           Am  A
ra pengen tangisan..
      Dm
aku wes nrimo..
     G              C
aku uwes.. luweh soko nrimo..

(Chorus)
           F       G
dipekso lanjut hubungan iki..
                   Em
tengah tengah mesti mandek
        A
kesandong eri..
        Dm         G
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                       C
seng tak tandor nganggo dungo..

          F          G
tibak'e tenan kowe urong tekan
                 Em
kowe uwes menggok ndalan
            A
mamper nang liyane..
         Dm        G
seng sejatine kowe ora reti..
               F Em F Em
sak jrone atine dek'e..

(Int.) 
F Em Dm G

(Chorus)
           F        G
dipekso lanjut hubungan iki..
                   Em
tengah tengah mesti mandek
       A
kesandong eri..
        Dm         G
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                      C
seng tak tandor nganggo dungo..

          F          G
tibak'e tenan kowe urong tekan
                 Em
kowe uwes menggok ndalan
            A
mamper nang liyane..
         Dm        G
seng sejatine kowe ora reti..
                C
sak jrone atine dek'e..

           F       G
dipekso lanjut hubungan iki..
                   Em
tengah tengah mesti mandek
       A
kesandong eri..
        Dm         G
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                      C
seng tak tandor nganggo dungo..

          F          G
tibak'e tenan kowe urong tekan
                 Em
kowe uwes menggok ndalan
            A
mamper nang liyane..
         Dm        G
seng sejatine kowe ora reti..
               F Fm C
sak jrone atine dek'e..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close