-->

Happy Asmara - Golek Liyane

Chord Happy Asmara - Golek Liyane || Kunci Gitar Happy Asmara - Golek Liyane || Lirik Lagu Happy Asmara - Golek Liyane
Happy Asmara - Golek Liyane
Happy Asmara - Golek Liyane
Intro : 
C Am Dm G
Em Am G F Fm G

C            Am
 cubo tak kuat-kuatke
             Dm
weruh kowe karo dekne
           G
bisoku amung dongakne
             C
mugo langgeng selawase.. 

C               F
 lungamu ninggal kenangan
            G
tekamu ngirim undangan
              C  C7
medhotke tali katresnan..

             F
yen pancen kuwi dalane
           G
tak trimo keputusane
           C
aku tak golek liyane..

Int. 
Dm G C C7

Reff :
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C     C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C    C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                   C    C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G               C
  cekap semanten matur nuwun..

Musik : 
Dm G Em Am
Dm G C C7
Dm G Em Am
Dm G C G

C            Am
 cubo tak kuat-kuatke
             Dm
weruh kowe karo dekne
           G
bisoku amung dongakne
             C
mugo langgeng selawase..

C            F
 lungamu ninggal kenangan
             G
tekamu ngirim undangan
              C  C7
medhotke tali katresnan..

             F
yen pancen kuwi dalane
             G
tak trimo keputusane
          C
aku tak golek liyane..

Int. 
Dm G C C7

Reff :
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C     C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C   C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                 C     C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                C  C7
  cekap semanten matur nuwun..

         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C     C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C   C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                  C    C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G               C
  cekap semanten matur nuwun..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel