f --> -->

Happy Asmara - Cukup Sakmene

Chord Happy Asmara - Cukup Sakmene || Kunci Gitar Happy Asmara - Cukup Sakmene || Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup Sakmene
Happy Asmara - Cukup Sakmene
Happy Asmara - Cukup Sakmene
Intro : 
Am G C C-G/B
Am G F Dm E..

        Am
aku getun nyapo
      G     C
yen kenal karo kowe..
         F
tiwas aku tresno
     G     C  Bb
kowe malah ngeliyo..
A      Dm
 mbok gawe aku cidro
         G
nganti ra kuat nyonggo
    C
abote gedene 
    G/B  Am
tresno ning atiku..
         F
opo kowe ngerti
        G
piye kahananku
     Em  Am       
ngadepi sikapmu..

        Am
wes keputusanku
    G     C
aku ninggalne kowe
         F
wes kekarepanku
         G     C  Bb
kabeh ra sah diterusne..
A      Dm
 cukup sakmene wae
        G
aku ngaboti kowe
          C
wes cukup leh ku sabar
G/B  Am
ngadepi kowe..
         F
wes sakmene wae
         G
ra sah diterusne
 Em     Am
aku pengen dewe..

Reff :
      Dm
 kowe ro aku
             G
 uwes cukup sakmene
       C
 kowe karo aku
             F
 luwih apik pisah wae
       Dm
 ra ono gunane
          E
 kabeh dipeksakne
                  Am   A
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

      Dm
 kowe ro aku
            G
 uwes cukup sakmene
        C
 kowe karo aku
              F
 luwih apik pisah wae
       Dm
 ra ono gunane
          E
 kabeh dipeksakne
                Am
 mending urip dewe-dewe..
 
Musik : 
F G C G/B Am
Dm Am Dm F E Am A

Reff :
      Dm
 kowe ro aku
            G
 uwes cukup sakmene
        C
 kowe karo aku
            F
 luwih apik pisah wae
        Dm
 ra ono gunane
          E
 kabeh dipeksakne
                 Am   A
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

      Dm
 kowe ro aku
            G
 uwes cukup sakmene
       C
 kowe karo aku
             F
 luwih apik pisah wae
       Dm
 ra ono gunane
          E
 kabeh dipeksakne
               F
 mending urip dewe-dewe..
 E             Am 
  mending urip dewe-dewe..

Outro : 
Am G F..
Am G F..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close