f --> -->

Happy Asmara - Apik Apikan

Chord Happy Asmara - Apik Apikan || Kunci Gitar Happy Asmara - Apik Apikan || Lirik Lagu Happy Asmara - Apik Apikan
Happy Asmara - Apik Apikan
Happy Asmara - Apik Apikan
(Intro) 
C  F  Am G F  F

C           Em
ra kroso netes.. eluh ning pipi..
F           C
amergo nrimo.. janji mbok blenjani..
 Dm          C      Am
aku nangis.. ngempet loro ati..
  Dm        G        C  G
remuk dodo.. mergo di khianati..

C           Em
yen pancen.. aku kudu kelangan..
F
 wis tak lilakne..
        C
timbang bubrah kahanan
Dm           C       Am
yen teruske.. timbang soyo ajur..
   Dm    G
mergo atimu ono wong liyo..
G     C
tresnomu luntur..

(Chorus)
         F   G        C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am     Dm    G       C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F   G        Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A         Dm   G       C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C
F G Am A Dm G C..

C           Em
yen pancen.. aku kudu kelangan..
F
 wis tak lilakne..
        C
timbang bubrah kahanan
Dm           C      Am
yen teruske.. timbang soyo ajur..
   Dm    G
mergo atimu ono wong liyo..
G      C
tresnomu luntur..

(Chorus)
         F  G        C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am     Dm    G       C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F  G         Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A         Dm   G       C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

         F  G        C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am     Dm    G       C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F  G         Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A        Dm   G       C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel