f --> -->

Hana Monina - Tresno Selawase

Chord Hana Monina - Tresno Selawase || Kunci Gitar Hana Monina - Tresno Selawase || Lirik Lagu Hana Monina - Tresno Selawase
Hana Monina - Tresno Selawase
Hana Monina - Tresno Selawase
(Intro) 
F  G  C Em Am
F  G  C F C

          F
rungokno laguku iki..
G            C
 ungkapke swara ning ati
Em    Am
kanggo sliramu..
            F
sing paling tak sayang..
         G         C   F C
ning uripku.. tresno selawase..

          F
gedene roso tresnomu..
G          C  Em  Am
 tulus nompo aku.. opo anane..
          F            G
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
          C  F C
ning sandingku..

(Chorus)
      F              G
selawase tresnaku tulus sliramu
          C  Em  Am
yo mung siji.. raono liane..
        F      G
susah seneng.. tak lakoni..
            C  F C
nganti tekan matiku..

(Int.) 
F  G  C Em Am
F  G  C F C

         F
gedene roso tresnomu..
G         C   Em  Am
 tulus nompo aku.. opo anane..
          F            G
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
         C  F C
ning sandingku..

(Chorus)
      F             G
selawase tresnaku tulus sliramu
          C  Em  Am
yo mung siji.. raono liane..
        F      G
susah seneng.. tak lakoni..
          C
nganti tekan matiku..

      F           G
selawase tresnaku tulus sliramu
          C   Em  Am
yo mung siji.. raono liane..
        F       G
susah seneng.. tak lakoni..
           C
nganti tekan matiku..

        F      G
susah seneng.. tak lakoni..
             C  F C
nganti tekan matiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel