f --> -->

Hana Monina - Kelangan Tresnomu

Chord Hana Monina - Kelangan Tresnomu || Kunci Gitar Hana Monina - Kelangan Tresnomu || Lirik Lagu Hana Monina - Kelangan Tresnomu
Hana Monina - Kelangan Tresnomu
Hana Monina - Kelangan Tresnomu
Intro : 
Am F G C
F G Em Am
F G C..

        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang
         F
peteng jagate atiku kelingan
  G
kowe ninggal aku..

      C
tak lalek-lalekno
        Em
tapi atiku tetep eling
       F
mung biso nyawang
ngangen-ngangen tapi
 G
ora biso nyanding..

    Am   Em
tak tulis.. lagu..
           F        C -G/B
tak tembangke nggo sliramu..
        Am    Em
nganggo suworo atiku
       F     G
perihe mbok gawe tatu..

Reff :
  C             G
 amung biso nyawang fotomu
   F            C
 saben aku kelingan sliramu
   F          C
 jujur sak jroning batinku
        Dm    G
 abot kelingan tresnomu..

   C          G
 kowe milih tresno sing liyo
  F    C
 aku biso opo..
      F      G       C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

   F      C
 lilo.. kudu lilo
         G      C
 senajan perih sing tak roso
   F     C
 kuat..ne atiku..
        G     C
 kudu kelangan tresnamu..

Musik : 
C G F C
F C Dm G

Reff :
  C            G
 amung biso nyawang fotomu
   F           C
 saben aku kelingan sliramu
   F           C
 jujur sak jroning batinku
        Dm    G
 abot kelingan tresnomu..

   C          G
 kowe milih tresno sing liyo
  F    C
 aku biso opo..
      F      G      C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

  C           G
 amung biso nyawang fotomu
   F          C
 saben aku kelingan sliramu
   F          C
 jujur sak jroning batinku
        Dm   G
 abot kelingan tresnomu..

   C          G
 kowe milih tresno sing liyo
  F    C
 aku biso opo..
      F      G      C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

 F      C
 lilo.. kudu lilo
         G      C
 senajan perih sing tak roso
   F    C
 kuat..ne atiku..
        G     C
 kudu kelangan tresnamu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close