f --> -->

Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo

Chord Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo || Kunci Gitar Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo || Lirik Lagu Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo
Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo
Getwellsoon True - Pemalang Kulonprogo
Intro : 
Am  Em  F G C E
Am  Em  F G C..

       C    G
saking suwene anggonku
  Am   Em
goleki tresnaku
   F
awan wengi..
      G
slalu tak tunggu-tunggu..

    C   G
akhire aku nemu
       Am    Em
sing dadi penggantimu
       F
mung kowe cah ayu
     G         C
sing dadi pilihan atiku..

Int. 
F G C G

     C    G
pertama ketemu marang
   Am   Em
sliramu cah ayu
       F
weruh esemmu marai
  G
bungahe atiku..

    C     G
senajan isih ono roso
  Am      Em
kependem ning dodo
       F
mugo kowe ora
     G   C
gawe aku kuciwo..

  Am          Em
nanging.. aku kudu piye
     F  G     C
slirane podo ro liyane
    Am           Em
pemalang.. lan kulonprogo
         F     G      C
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
    F   G
 salahku.. opo..
     C    Am
 kok kowe ra nompo
  F         G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F  G 
 dedel ati.. iki..
     C    Am
 aku wis nibo nangi
   F     G
 jebule tresnamu
       C
 mung ngapusi..

Musik : 
F G C -G Am
F G C C7
F G C -G Am
F G C..

  Am          Em
nanging.. aku kudu piye
     F  G     C
slirane podo ro liyane
    Am           Em
pemalang.. lan kulonprogo
         F      G      C
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
      F  G
 salahku.. opo..
     C    Am
 kok kowe ra nompo
  F         G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F   G 
 dedel ati.. iki..
     C    Am
 aku wis nibo nangi
   F     G
 jebule tresnamu
      C
 mung ngapusi..

      F  G
 salahku.. opo..
     C -G  Am
 kok kowe ra nompo
  F        G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F  G 
 dedel ati.. iki..
     C -G  Am
 aku wis nibo nangi
   F     G
 jebule tresnamu
      C
 mung ngapusi..
   F    G
 jebule tresnamu
      C -G Am
 mung ngapusi..
   F    G
 jebule tresnamu
      C
 mung ngapusi..

Outro : 
F G..C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel