f --> -->

Gaswara - Karo Dee

Chord Gaswara - Karo Dee || Kunci Gitar Gaswara - Karo Dee || Lirik Lagu Gaswara - Karo Dee
Gaswara - Karo Dee
Gaswara - Karo Dee
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

C
kowe ngomong sayang
   F
sakdurunge ngilang
Dm
kowe ngomong tresno
   G
sakdurunge lungo 
C
mbiyen ngucap manis
  F
jebule mung lamis
  Dm       G    C
kowe mung gawe atiku nangis..

Am     A     Dm
kurang opo aku ning uripmu
   G                 C  C-G/B
sampek kowe tego ninggalke aku..
A                 Dm
kurang sayang opo ning awakmu
  G           C
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. 
Dm G C..

Reff :
   G          C
 kamu sayang apa sayang..
   Dm     G        C
 tapi kalau sayang malah ngilang
   G         C
 kamu cinta apa cinta..
   Dm         G      C
 bilang cinta, lha kok sama dia..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

C
kowe ngomong sayang
   F
sakdurunge ngilang
Dm
kowe ngomong tresno
   G
sakdurunge lungo 
C
mbiyen ngucap manis
F
jebule mung lamis
Dm         G    C
kowe mung gawe atiku nangis..

A              Dm
kurang opo aku ning uripmu
   G             C
sampek kowe tego ninggalke aku
A                 Dm
kurang sayang opo ning awakmu
  G           C
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. 
Dm G C..

Reff :
   G         C
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Dm     G         C
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   G        C
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Dm         G       C
 bilang cinta, lha kok sama dia..

   G         C
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Dm     G        C
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   G         C
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Dm          G     C  Am
 bilang cinta, lha kok sama dia..
   Dm          G     C   Am
 bilang cinta, lha kok sama dia.. huuu..
   Dm          G     Fm    C
 bilang cinta, lha kok sama dia.. u..uhuu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close