f --> -->

Fire Amanda - Podo Karepe

Chord Fire Amanda - Podo Karepe || Kunci Gitar Fire Amanda - Podo Karepe || Lirik Lagu Fire Amanda - Podo Karepe
Fire Amanda - Podo Karepe
Fire Amanda - Podo Karepe
(Intro) 
F G Em Am
F G..

   C    Em     Am
mbiyen.. aku nduwe roso tresno
  F         G
nanging.. saikine wes bedo..
E              Am
kowe.. wes karo wong liyo..
    F      G     C
senajan loro tapi.. ora popo..

    C       Em    Am
wes tak culne lehmu karo kae..
    F               G
wes tak losne lehmu milih kae..
    E            Am
tak ikhlasne masio loro dewe..
  F      G     C
mugo Gusti paringi dalane..

    F    G
seh podo senenge..
    Em   Am
seh podo sayange..
F     G       C
nanging.. ketutup gengsine..

    F    G
seh podo karepe..
 E    Am
seh podo butuhe..
  F    G     C
nanging.. seh gede egone..

(Chorus)
F        G
tresno sing tenanan
E       Am
nyatane mung kelaran
F      G      C  C7
kudu.. trimo kenyataan..
F       G
Gusti yen pancen iki
E   Am
uwes dalane..
    F     G      C
tak trimo.. karo mesem wae..

(Int.) 
F G E Am
F  G
F G E Am
F G C..

    C       Em    Am
wes tak culne lehmu karo kae..
    F               G
wes tak losne lehmu milih kae..
    E             Am
tak ikhlasne masio loro dewe..
  F      G     C
mugo Gusti paringi dalane..

    F    G
seh podo senenge..
    Em   Am
seh podo sayange..
F       G      C
nanging.. ketutup gengsine..

    F   G
seh podo karepe..
 E    Am
seh podo butuhe..
  F    G     C
nanging.. seh gede egone..

(Chorus)
F        G
tresno sing tenanan
E      Am
nyatane mung kelaran
F     G     C  C7
kudu.. trimo kenyataan..
F       G
Gusti yen pancen iki
E   Am
uwes dalane..
    F     G     C
tak trimo.. karo mesem wae..

F        G
tresno sing tenanan
E       Am
nyatane mung kelaran
F     G     C  C7
kudu.. trimo kenyataan..
F       G
Gusti yen pancen iki
E   Am
uwes dalane..
    F     G     C
tak trimo.. karo mesem wae..
     F G        C
ngaliyo.. rosoku neng kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close